De B&B

FACILITEITEN

 

U komt binnen in de ontbijtruimte. Bij regenachtig weer kunt u hier een boekje lezen of een spelletje doen. Er is natuurlijk ook Wifi, een Nespresso apparaat en een koelkast met lekkere drankjes (tegen een kleine vergoeding).

De kamers bevinden zich op de eerste etage en u kunt op de kamer een kop thee of koffie maken met de waterkoker. De kamers hebben een eigen badkamer. Op de overloop is een koelkast waarin u eventueel iets kunt bewaren.

Buiten, in onze heerlijke tuin, is een terrasje voor de gasten. Wij verzoeken u niet te roken zowel binnen als buiten. Er is een stalling voor fietsen en natuurlijk voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

 


 

DUURZAAMHEID


Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu.

Ons heerlijke ontbijt is daarom biologisch, vegetarisch en met zoveel mogelijk lokale producten.

Daarnaast is op de badkamers fijne, natuurlijke zeep en douchegel aanwezig.

Achter de schermen dragen we natuurlijk ook ons steentje bij dus u kunt met een gerust hart duurzaam bij ons overnachten.


sintjan2
sintjan1
badkamer

KAMER 1


  • Aupingbed
  • Eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en föhn
  • Thee en koffie
  • Gratis WiFi
  •  TV

KAMER 2


  • Aupingbed
  • Eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en föhn
  • Thee en koffie
  • Gratis WiFi
  • TV
kamer2___serialized1
IMG_4585
IMG_2375
K2

HET TUINHUIS


De tuinkamer is een unieke plek om te vergaderen of een workshop te organiseren. Wilt u iets organiseren in het groen? Dan is dit een fijne plek om te zijn.

Thee, koffie of lunch kan daarbij worden verzorgd.

Voor mogelijkheden en beschikbare data stuurt u een mailtje naar Desiree via: info@sint-antoniusbank.nl


OVER ONS


Wij zijn Karlo en Desiree. Met onze twee zonen en hond wonen we sinds 2020 in het mooie Sint Antoniusbank, op fiets- en wandelafstand van Maastricht. Hier is ruimte, groen, vertraging en vooral buitenleven. Wij laten u graag mee genieten op deze fijne plek.


Naast fietsen en de houtoven stoken houdt Karlo zich bezig met financiële dienstverlening en buitengewone oplossingen voor bedrijven. Het leven in Sint Antoniusbank is volgens hem bijna zo fijn als vakantie in zijn geliefde Sardinië.

www.eqili.nl

Desiree adviseert mensen over hun gezondheid, geeft sessies en workshops in Human Design en verkoopt groenten op de BIO-markt in Maastricht. Als ze tijd over heeft vind je haar in de (moes)tuin of aan de wandel met labrador Rosa. 

www.lijfkracht.com