Omgeving

Er zijn tal van activiteiten te ondernemen in de omgeving van onze Bed & Breakfast.

Na een goed ontbijt kunt u sportief of cultureel op pad.

U kunt bij ons natuurlijk ook gewoon een boek lezen in de tuin, een beetje rondstruinen in de buurt en lekker uitrusten.

De B&B en het tuinhuis zijn ook te huur voor vergaderingen, yoga, retreats of andere inspirerende activiteiten.

Desiree weet van alles over voeding, body & mind enzo, en denkt graag mee wanneer u een plek zoekt voor zoiets.

FIETSEN


Een tocht door de Limburgse heuvels, een knooppuntenroute volgen, mountainbiken of de kuitenbijters van Zuid Limburg beklimmen, het kan allemaal vanuit onze B&B. Karlo beschikt over de nodige parcourkennis om u wegwijs te maken.

Uw fiets kan na de tocht in de afgesloten stalling.


Bent u fan van de Amstel Gold Race? De lussen 2 en 3 van deze tocht beginnen in Bemelen, op steenworp afstand van onze B&B!WANDELEN


Het is heerlijk wandelen rondom Bemelen maar er zijn  ook veel prachtige wandelroutes uitgezet door heel Zuid Limburg.

Op www.wandelgidszuidlimburg.com vindt u een enorm aanbod wandelroutes op lengte en op locatie.

In de agenda van www.wandel.nl vindt u wandel-evenementen in de omgeving van onze B&B.
STEDENTRIP


Maastricht, bekend om haar terrassen en winkels, is vanuit de B&B 10 autominuten rijden of ongeveer 20 minuten fietsen. U rolt zo de berg af naar het centrum van Maastricht. Op de terugweg doet u er wellicht iets langer over. Wij kunnen u de fijne adresjes adviseren.


Valkenburg, het mergelstadje, is ongeveer net zo ver maar dan de andere kant op. Bekend ook van de kerstmarkten, maar net zo leuk en minder druk in het laagseizoen.

Als u toch in het zuiden bent zijn de steden Aken, Luik en Tongeren ook leuk om te bezoeken.


HERBRONNEN


Vroeger leerden wij een versje voor wanneer we iets kwijt waren." Heilige Antonius, beste vrind, zorg dat ik mijn (...) weer vind". Op zoek naar een fijne plek om te wonen, in de omgeving Bemelen-Antoniusbank, heb ik op mijn wandelingen Antonius aan het werk gezet. Ik realiseerde me dat ik niet alleen hulp kan inschakelen wanneer ik de sleutels kwijt ben maar ook wanneer ik een fijne plek om te wonen zoek. Of zelfs wanneer ik ontspanning, creativiteit, vitaliteit, enzovoort wil hervinden.

En zo geschiedde. Sint Antoniusbank is daarmee een plek geworden om te herbronnen. Niet alleen voor mij, het is een plek om te delen en te hervinden wat even weg is.

Tijd voor jezelf, de natuur in, en wanneer gewenst een coachinggesprek op deze unieke plek zullen daarbij helpen. Meer over herbronnen op:


WWW.LIJFKRACHT.COM


Aankomst tussen 16.00 en 18.00. Uitchecken rond 10.30. Graag van te voren even de verwachte aankomsttijd doorgeven.


Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en zorgen ervoor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Copyright @ All Rights Reserved